Landbruk

Årdal Landbruk AS har gjennom årene hatt hovedfokus på bondens behov innen landbruksmaskiner og utstyr.

Weidemann mini traktor med høyball
Weidemann logo

Weidemann

På begynnelsen av utviklingen av Maschinenfabrik Weidemann sto en bondegård, to brødre og en felles teknisk interesse. I 1960 ble Maschinenfabrik Weidemann KG grunnlagt, og der ble produksjonen av maskiner og komponenter tatt opp. 12 år senere ble Hoftrac oppfunnet, en liten hjullaster med svingledd, som ofte kunne erstatte det krevende håndarbeidet på gården.

I dag er Weidemann-produkter et synonym for kompakte Hoftracs, hjullastere og teleskoplastere for land- og hestebruk, tre- og skogdrift, kommuner, gartnerier, biogassanlegg og ulike områder i industrielle og kommersielle bedrifter.

Les mer på weidemann.no

Foss-Eik grønn tilhenger

Foss-Eik mek verksted

Robuste tilhengere bygget for å tåle store påkjenninger og røff bruk over lang tid.

Rektangulær ramme i firkantrør gir meget stabil konstruksjon. Alle Foss-Eik tilhengere er lavbygde med hjulene plassert ut til sidene. Dette gir lav lastehøyde og stabil transport.

Kraftige, tettsittende tverrbjelker i lasteplanet er felt ned i langsgående, spesialformede bærevanger i ekstra høyfast stål. Dette gir en kraftig konstruksjon med lav egenvekt.

Les mer på foss-eik.no

Nomaco stubbefreser
Nomaco logo

Nomaco Norge

Nomaco Norge AS er et selskap som har agenturet for TP Flishuggere, FSI stubbefresere, Raymo klippere og Melex elektriske arbeidsbiler i Norge.

Selskapet har lang erfaring innen fagområdene det representerer og skal være en importør som tilbyr kun kvalitetsmaskiner med høy fokus på miljø.

Les mer på nomaconorge.no

QUICKE silograb redskap
Quicke logo

QUICKE

Karl Ragnar Åstrøm var en smart entrepenør som syntes håndteringen av høy og gjødsel for hånd var svært arbeidskrevende. Han begynte å søke etter løsninger som kunne øke hans produktivitet. Karl Ragnar's løsning skulle vise seg å bli Sveriges første frontlaster. Dette i sin tur førte til at Quicke så dagens lys, verdens første kjørbare frontlaster var et faktum.

Les mer på quicke.no